čtvrtek 24. ledna 2013

Jak trvale zhubnout

Zázračné zhubnutí bez naší práce neexistuje. Nemohu vám nabídnout nějakou zázračnou dietu, která vám zajistí rychlé hubnutí. Mohu vám nabídnout program, díky kterému upravíte svou váhu. Tento program zahrnuje úpravu jídelníčku, který je závislý na vaší konstituci, ročním období a vašem životním stylu. Správně nastaveným jídelníčkem se lze zbavit nepříjemných zdravotních problémů. Náš úkol bude, abyste se po zakončení tohoto programu cítili zdravě a byli plní energie.

 „Dobře vypadat a dobře se cítit“, to je hlavní myšlenka tohoto programu.


Celá kůra trvá 21- 30 dní, průměrný pokles váhy je 1/9 výchozí hmotnosti.

-          Program je individuální dle potřeby klienta
-          Diagnostika podle čínské medicíny
-          Používá se aktivace bodů na uchu
-           Pravidelné stravování, změna stravování tak, abychom nehladověli
-          Detoxikace organizmu
-          Regenerace trávicího traktu

Před návštěvou klient 12 hodin nejí, pouze pije neslazené nápoje. Pokud je zimomřivý, možno pít horkou vodu se skořicí. Tímto se zvýší citlivost bodů na uchu.
Vedlejším projevem této kůry je pročištění organizmu a zvýšení energie. Mohou ustoupit i další příznaky, jako jsou alergie, migrény a problémy s trávením nebo i problematickou menstruací.
Někteří klienti mohou být zimomřiví a trpět únavou a tak se může tato kůra doplnit o další léčebné metody čínské medicíny (moxování, baňkování, fytoterapie), aby se tato hubnoucí kůra podpořila.      


1 komentář:

  1. Pro mě je super na hubnutí, hlavně na dlouhodobé udržení sebe sama ve formě, chození pěšky. Jenže jak to má člověka bavit, když má super vymakané auto, kde je autorádio odtud a spousta dalších doplňků. To si to pak člověk dvakrát rozmyslí, jestli vyrazí někam pěšky nebo se hezky pěkně sveze. :)

    OdpovědětVymazat