čtvrtek 24. ledna 2013


Qi Gong – element dřeva, barva zelená, období jaro, orgány: játra, žlučník

Uplynulo již pár měsíců od setkání, kdy jsme se připravovali na zimu. Cvičením a stravou jsme se naučili posílit své ledviny a močový měchýř. V tomto období vládla zima, element vody, barva bílá.

Další období se blíží. Přichází jaro, element dřeva, barva zelená a játra se žlučníkem se těší, že se k nim budeme chovat hezky a Qi Gongem je posílíme. Pokud jsme v zimě žili v souladu s přírodou, jak jsme si říkali na semináři věnovaném elementu vody, období jara pro nás bude veselé a nebudeme ani vědět o jarní únavě, jarních virozách a i naše trávení bude tzv. „ v pohodě“ J
Každé ráno budeme vítat nový den, a těšit se, co krásného nám zase tento den nachystá. Nové věci, třeba i nepříjemné budeme zvládat s nadhledem a s pocitem, že nás posílí.

Abychom připravili naše tělo, mysl na jaro, nabízím vám další seminář ze série Qi Gong v ročních obdobích. Tentokrát se seznámíme s Qi Gongem zvukovým, probereme jednotlivé cviky na uvolnění jater a rozpohybování žluči. Přednáška „ Jak se stravovat na jaře“ proběhne během dne a opět, v rámci tohoto setkání, jste pozváni na oběd, který je sestaven podle ročního období, tedy pro jaro.
Seminář je vhodný pro ty, co již Qi Gong cvičí i ty, kteří s ním nemají žádné zkušenosti.

Termín: 9. března 2013 
Kde: Chopenova 11, Praha 2- Vinohrady
Cena : 800 Kč
Maximální počet účastníků je 12 lidí.

Pokud máte další dotazy, můžete psát na mail pwendy@seznam.cz, nebo volejte 724687383.
 Místo je zamluveno po přijetí vaší přihlášky (mailem, telefonicky) a zaplacení 800 Kč.
Číslo konta je 203918479/0300.

Těším se opět na vás Wendy

Žádné komentáře:

Okomentovat